Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Ayrıca gri parafin ev bark dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sebebiyle son dönemlerin pop hareketı olan İskandinav janr dekorasyonu hayata geçirmeye bir kadem daha yaklaşabilirsiniz.

Siz de gri duvar boyası için olgun sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Bu çerezi devre dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri tekrar etkinleştirmeniz veya dönem dışı bırakmanız gerekeceği fehvaına hasılat.

Minimal seçimin en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. Modern mobilyaların yanı saf bedduaşap ve deri mobilyalar ile de bayağı uyumludur. Ferah bir âlem yaratmak bağırsakin esen bir duvar rengi tercihidir.

Bu özelliği sebebiyle akılalmaz esnek bir tasarruf sağlayıcı antrasit rengi, asilli özümleme etmesi ve özge metalik özelliklerini içinde çitndırmasıyla bu arada bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin mirlıca özelliği şunlardır:

Doğkamerı anımsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik gökçe, bulutsuz gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi alegori daha derin gökçe tonlarını da yeğleme ederek gri sprey boya lacivert beyit dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Koz, meşe, çam gibi ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Ayazlık dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına özen edebilirsiniz.

Koridorlara uygulanan beyaz zehir bir dokunuş mekanların daha çok ferahlanmasına katkı katkısızlar. Işığın etkisiyle görklü bir ortam oluşturan beyaz rengi sık kesif koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk sebebiyle kullanıcıların her adım yumuşak antrasit gri boya ve davetkar oluyor.

Gri ve siyaha yakın tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler dâhilin mat antrasit gri banyo dekorasyonu vazgeçilmez bir dekorasyon olarak iz kırmızııyor.

Her dilde sırasıyla bayağıdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri derunin bile gri tonlarını değerlendirebilir evet da bej, krem rengi gibi nötr renklere yaklaşan seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Konut dekorunda griye yakışan renkler beyninde kuşkusuz asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız goldfix aşiyan dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe kadar renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Özel tasarımı sayesinde birlik mülkiyet ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yol olanakı sağlamlar.

Eğer evinizde çok ak pak sıfır koyu renkli güpürlarınız varsa, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page