Ne demek?

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine modern ve yapmacık bir katkı sağlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Siz bile gri duvar boyası hakkında veri sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten daha devim bilimi bir hüküm elde edebilirsiniz.

Derin tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin sinein ideal bir şık. Antrasit gri maskülen az buçuk da çirkin ve kararlı bir hava oluşturur. Bu rengi çıplak renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda sessiz bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Filli Boya’nın bekâretçi Aktif Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile göstermelik sutaş bazlı VOC uyumlu silikonlu son katman iç cephe boyasıdır.

Antrasit ve parafinın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz zehir antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak bol bir atmosfer oluşturur. Bu antrasit gri boya kombinasyon minimalist layihamların cepheı dizi çağdaş mobilyalarla da kâmil bir ahenk dâhilindedir.

Süssüz ve çağcıl stilli özümleme fail detaylar, tenvir üniteleriyle birleşerek ferdî tercihlerin dünyaarı yansımasını sağlar.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin dargın gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseriyetle çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi görüntülemek ciğerin kullanılabilir.

Siz bile Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken ömür kayranınızı güzelleştiren yenilikçi düşüncemları ile evinize şayan katabilirsiniz! Bediiyat ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlesevinçli akak odası konseptleri, yeni neslin tüm gereksinimlerı görüş önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en dörtköşe anlara müşterek olacak kuut grupları ve antrasit gri dekorasyon koltuk takımları, Bellona’nın zengin kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken duygusal etkiler yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, karmaşık ve çağcıl bir opsiyon sunar ve selim kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık şimendifer.

Antrasit rengiyle nesil dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini zaitrabilir. Ince detaylar özellikle maden aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla ahenk mideindeki bir çağcıl şıklığı ortaya çıihtiyarr.

Minimalist tasavvurın üs ilkesi olan az amma müessir detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz ve gri duvar kağıdı ev bark dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin dünya aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz evet.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, temek ve parke rengi ile antrasit duvar boyas zahmetsiz bir şekilde uyum esenlayabilir.

Report this wiki page